Geef nooit op!

Graag deel ik met jullie het verhaal van Julie, een jonge dame die haar al een tijdje niet meer goed voelde en kampte met gezondheidsproblemen die maar niet opgelost geraakten. Julie kwam bij mij terecht dankzij en met haar mama. Een beetje onzeker en vooral sceptisch want ze was al zolang aan het proberen.

Dankzij de stimulans van haar mama wou ze het nog een kans geven. Lees hieronder haar verhaal en laat je erdoor vooral inspireren en motiveren om nooit op te geven en je zoektocht verder te zetten want een oplossing is er altijd!

Het verhaal van Julie:

Ik ben terecht gekomen bij Marleen via mijn moeder. Zij had via een collega goede dingen gehoord en gezien over het concept van afvallen van Marleen.

Voor ik naar Marleen kwam, heb ik echt alles geprobeerd om af te vallen. Ik heb op mijn voeding gelet, ik ben 2 jaar lang elke dag naar de fitness gegaan, ik ging met de fiets werken. Ik heb ook geen bureau job en wandel dus de hele dag door. Geen enkel succes…

Ik kwam zomaar 5 kilo bij op 2 maanden zonder iets aan mijn voedings- of bewegingspatroon te veranderen. Ik was continu moe, uitgeput eigenlijk. Geen zin of energie meer voor mijn hobby’s.

Op een moment dan toch maar eens naar de huisarts gegaan voor controle van mijn hormonen en ten rade gegaan bij een diëtiste. Misschien deed ik toch nog iets fout?

Omdat ik ook erg opgezet kon zijn in mijn buik (soms leek ik wel 9 maand zwanger), veel buikklachten had en het laatste jaar ook bloed in de stoelgang had, heeft de huisdokter mij onderworpen aan allerlei allergietesten en echo’s. Alles bleek prima in orde te zijn… Ook na enkele maanden opvolging bij de diëtiste was er geen verbetering. De diëtiste heeft letterlijk gezegd: “ik weet niet wat ik nog voor jou kan doen want je eet al heel gezond en gevarieerd”.

Frustraties op en top… En toen vertelde mijn moeder over Marleen. Ik had eigenlijk geen zin meer om nog te proberen, was ook heel sceptisch. Ik had het al opgegeven, maar mijn moeder heeft mij verplicht.

Samen met Marleen en het volgen van "Restart", er dan achter gekomen dat ik reageer op koemelk en brood. Gewoon door mijn lichaam een aantal weken even tot rust te laten komen en nadien te testen hoe mijn lichaam reageert op een bepaalde voedingswaar . Ondanks de negatieve allergietesten bij de dokter…

Er zijn kleine aanpassingen gebeurd in mijn voeding door hetgeen waar ik op reageer te vervangen.

Nu zijn we 5 maanden later, nog steeds 15 kilo lichter en al die tijd geen buikklachten of bloed in de stoelgang meer gehad.

Dankjewel Marleen en Restart!

Geplaatst op jun 04, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005