Het dieet plan Restart a la carte

Ben jij op zoek naar een dieet plan waarmee je snel en gezond kunt vermageren? En het liefst ook zonder dat je daarbij het idee hebt dat je veel moet inleveren op het gebied van voeding? Kies dan voor Restart a la Carte! Je leest in dit artikel waarom.

Wat voor een dieet plan is Restart a la Carte?

Restart a la Carte is een dieetplan voor de echte levensgenieter! Je hoeft je namelijk niet aan een streng dieet te houden waarbij je bijvoorbeeld niet meer dan een paar blaadjes sla op een dag mag eten. Ja, sommige dingen zul je moeten weghalen of vervangen door een gezondere variant. Alleen laat Restart a la Carte je dit op zo’n handige manier doen, waardoor het net lijkt alsof je niets van het lekkere eten hoeft in te leveren. Je kunt nog steeds van elke maaltijd genieten!

Voor wie is Restart a la Carte bedoeld?

Restart a la Carte  is voor iedereen bedoeld die graag wilt vermageren. Zelfs met mensen die niet kunnen ontkomen aan sociale- of zakelijke restaurantbezoekjes wordt in dit plan rekening gehouden. Restart a la Carte geeft jou weer handvaten en een structuur waardoor je een gezondere levensstijl krijgt. Je mag best eens zondigen, als je dat maar op een ander moment weer compenseert. Door Restart a la Carte leer je hoe je dat doet. Op deze manier hoef je dingen niet te laten, maar vind je een balans tussen momenten waarop je zondigt en momenten waarop je dat weer ‘goedmaakt’. 

Door dit voedingsplan te volgen, leer je hoe je kunt genieten van lekker eten, waarbij je zelfs ook kunt vermageren of op gewicht kunt blijven.

Hoe is dit dieet plan opgesteld?

Het plan van Restart a la Carte bestaat uit weekplanningen. Als je een formule van Restart a la Carte hebt besteld, krijg je een boekje waarin alle weekplanningen staan. In deze weekplanningen staat bij elke dag precies omschreven wat je mag eten. Over het algemeen is de planning van dit voedingsplan niet heel strikt, behalve in de eerste week. In deze week bereid je je namelijk voor op het volgen van het dieet plan en het aanpassen van jouw levensstijl. Na deze week kun je weer af en toe zondigen, waarna je dat weer compenseert op een ander moment. In het plan staat precies omschreven hoe je dat doet.

Als je klaar bent met afslanken, is het belangrijk dat je het plan netjes afbouwt. Als je dat namelijk niet doet, is de kans groot dat je weer snel in gewicht aankomt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook bij het afbouwen van het dieet begeleidt Restart a la Carte je. Tijdens dit dieet plan word je dus van begin tot eind geholpen. 

Restartcoach

Tijdens het volgen van het dieet plan van Restart a la Carte, kun je hulp krijgen van een Restartcoach. Hij of zij helpt je bij het volgen van het plan. Zit je er even doorheen of heb je vragen? Dan kun je bij jouw Restartcoach terecht. Hier vind je een Restartcaoch bij jou in de buurt.

Ben je geïnteresseerd in Restart a la Carte? Bestel dan de voor jou geschikte formule in onze webshop.

Geplaatst op sep 25, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005