Hoe kun je snel en gezond vermageren?

Veel mensen willen wat kilootjes kwijt. Ze vinden het echter wel lastig om gewicht te verliezen. Het liefst wil je natuurlijk dat het vermageren zo snel en gezond mogelijk verloopt. Hoe kun je snel vermageren? En hoe kun je gezond vermageren? Je leest het in dit artikel.

Hoe vermageren?

Iedereen weet vast al wel hoe mensen vermageren. Je vermagert wanneer je meer calorieën verbrandt dan dat je binnenkrijgt. Een gemiddelde vrouw, die niet wilt afslanken, heeft ongeveer 2.000 tot 2.400 calorieën op een dag nodig. Bij een gemiddelde man ligt dit aantal ongeveer tussen de 2.200 en 2.800 calorieën. Als je wilt afslanken, moet je dus minder dan het gemiddelde aantal calorieën binnenkrijgen. Het kan je enorm helpen als je daarnaast ook wat meer gaat bewegen.

Gezond vermageren?

Als je een druk leven hebt en je bijvoorbeeld ook sociale en/of zakelijke verplichtingen hebt, is het lastig om je aan een streng dieet te houden. Vooral als je jezelf tijdens het dieet aan een strikt eetschema moet houden waarin je veel dingen niet mag eten of drinken. Tijdens zo’n streng dieet vermager je wel snel, maar vaak niet op een gezonde manier. En je wilt natuurlijk wel gezond vermageren, omdat dat veel beter is voor jouw lichaam en gezondheid. Met Restart a la Carte kun je dat voor elkaar krijgen. Restart a la Carte is namelijk een voedingsplan voor de levensgenieter. Tijdens het volgen van dit voedingsplan, mag je veel producten wel eten. Niet alleen snel, maar vooral ook gezond vermageren is bij Restart a la Carte namelijk heel belangrijk.

Hoe snel vermageren?

Als je een druk leven hebt, wil je wel afslanken, maar daar niet te veel tijd aan kwijt zijn. Het afslanken moet snel gebeuren en in je drukke leven passen. Maar hoe kun je snel vermageren? Is er wel een voedingsplan dat je in jouw drukke leven kunt uitvoeren? Ja zeker! En dat plan heet Restart a la Carte! Dit voedingsplan is speciaal opgezet voor mensen die niet alleen snel, maar ook gezond willen vermageren. Hoe je snel vermagert dankzij dit voedingsplan? Nou, gewoon doordat je heel veel dingen wel mag eten en je alleen maar een paar aanpassingen hoeft te doen. Zo hoef je bij Restart a la Carte niet apart voor jouw gezin nog een hele maaltijd te koken. Het is vaak al genoeg om naast de vele groenten en vis of vlees die je zal eten, voor hen wél een gerecht dat uit koolhydraten bestaat te koken. Voor jezelf laat je de aardappelen of pasta gewoon weg, maar zij mogen het natuurlijk wel gewoon eten.

Het voedingsplan van Restart a la Carte is door iedereen goed te gebruiken. Ben je benieuwd naar wat anderen van dit plan vinden? Op deze pagina vertellen een aantal personen over hun ervaringen.

Het werkt echt!

Dankzij het voedingsplan Restart a la Carte kun je dus gezond en snel vermageren. Zelfs als je een heel volle agenda hebt. Hoe een Restart a la Carte plan er precies uitziet, lees je hier. Heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  

Geplaatst op sep 24, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005