Hoe is Restart à la Carte ontstaan?

Restart à la Carte, een voedingsplan voor de levensgenieter!

Niet iedereen is klaar om een transformatie of dieet aan te gaan omwille van drukte of zakelijke verantwoordelijkheden.
Daarom heb ik een plan gerealiseerd waar je toch kan afslanken en de restaurantbezoekjes kan gaan combineren met gezonde eet-en bewegingsmomenten en Intermitting Fasting. En zo een mooie balans te vinden tussen jouw ideale gewicht en je drukke leefpatroon.
Een plan waarmee je zal afslanken maar toch wel bepaalde gewoontes kan blijven toepassen.
Een uitgekiemd plan met uitleg, recepten en een energetisch voedingssupplement en indien gewenst ook een Restartcoach in je buurt indien je toch hulp wenst in het bereiken van je doel.

Indien je interesse hebt en Restart à la carte zou willen aankopen, wens ik je graag al proficiat want ondanks je drukke agenda heb je toch al de eerste stap genomen om een gezonder en slanker leven te gaan leiden en dat is beslissen om er iets aan te doen en STARTEN!

Graag vertel ik je hoe Restart à la carte ontstaan is.
8 jaar geleden heb ik Restart Your Body leven ingeblazen. Een voedingsplan anders dan alle andere plannen, waar de focus niet alleen ligt op het afslanken maar ook op het ontdekken van je eigen lichaam en het kunnen behouden van je behaalde doel. Dit plan is een combinatie van gezonde voeding, een energetisch voedinssupplement en coaching. Maar ik kwam zeer regelmatig, en steeds meer en meer, mensen tegen die een immens druk bestaan leiden met wekelijkse restaurantbezoeken. Potentiële klanten die gezonder willen leven maar omwille van de drukte er niet in slagen of niet de juiste formule vinden. Want één ding is duidelijk, als je resultaat wil bouw je best een bepaalde structuur in die je kan aanpassen aan jouw dagindeling en levensstijl. En zo ben ik gaan nadenken wat zou kunnen werken en haalbaar is in het schema van drukbezette mensen en uiteraard met de combinatie van alle ingrediënten die je levenskwaliteit onnoemelijk zullen verhogen.
En zo is Restart à la carte ontstaan. 

Probeer het zeker uit!


Geplaatst op jul 23, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005