Snel gewicht verliezen, hoe doe je dat?

Als je hebt besloten dat je wilt afslanken, wil je het liefst snel gewicht verliezen. Hoe sneller je op je streefgewicht komt, hoe sneller je van het overtollige vet af bent. En ook hoe sneller je weer blij bent met jouw gewicht. 

Is snel gewicht verliezen gezond?

Over het algemeen denken mensen dat snel gewicht verliezen niet gezond is. Zij denken dat hoe langer je erover doet om gewicht te verliezen, hoe groter de kans is dat je die kilo’s ook altijd kwijt zult zijn. Toch kun je dat nooit garanderen. Het ligt er namelijk maar net aan of je weer in je oude, slechte gewoontes terugvalt na een dieet. Want als je veel ongezonde dingen eet en weinig beweegt, komen de kilo’s er vast en zeker weer aan.

Het ligt er dus maar net aan hoe je het vermageren aanpakt en wat je doet nadat je de overtollige kilo’s bent kwijtgeraakt. Een heel streng crashdieet is inderdaad niet heel gezond. Bovendien vermager je wel snel bij zo’n dieet, maar komen die kilo’s na het dieet er ook weer snel bij. Je kunt ook op een gezonde manier snel gewicht verliezen, namelijk met het voedingsplan Restart a la Carte.

Wat is Restart a la carte?

Restart a la Carte is kort gezegd een voedingsplan die zelfs door mensen met een volle agenda kan worden gevolgd. Met Restart a la Carte kun je op een gezonde manier snel gewicht verliezen. Het is geen crashdieet waarbij je allerlei dingen niet mag eten. Integendeel zelfs: doordat je heel veel dingen nog gewoon mag eten, is dit voedingsplan zelfs geschikt voor de echte levensgenieter. Ja, sommige producten moet je echt niet eten als je wilt afvallen en ook niet als je daarna je ideale gewicht wilt behouden. Door het voedingsplan Restart a la Carte leer je welke producten dat zijn en hoe je ze kunt vervangen of helemaal weglaten. Wil je meer over dit plan weten? Kijk dan even hier .

Je bent vermagert, wat nu?

Je bent het overtollige gewicht kwijt, dat is fijn! Maar wat nu? Om te voorkomen dat je weer in gewicht aankomt, is het belangrijk dat je stapsgewijs het voedingsplan Restart a la Carte afbouwt. Het staat zelfs ook in dit plan omschreven hoe je dat doet. Bij Restart a la Carte hoef je dus niet bang te zijn dat je na het afvallen in de steek wordt gelaten. Nee, zelfs na het afvallen staat in het plan precies omschreven wat je moet doen om het dieet goed af te sluiten.

Waarom kiezen voor Restart a la carte?

Het is dus zeker mogelijk om snel gewicht te verliezen. Je moet het alleen op de juiste manier aanpakken. Als je je tijdens het voedingsplan van Restart a la Carte niet helemaal aan het plan hebt gehouden is dat niet erg. Je moet dit alleen wel op een later moment weer compenseren. Zo blijft je dieet in balans. Bovendien is het belangrijk dat je na het volgen van dit dieet, het plan weer netjes afbouwt. Ook hier helpt Restart a la Carte je bij. Hierdoor is dit voedingsplan een ideale manier om op een gezonde wijze snel gewicht te verliezen.

Wil je eerst nog wat meer informatie, voordat je een formule van Restart a la Carte bestelt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geplaatst op sep 23, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005