Wat is vermageren?

Vermageren staat gelijk aan minder wegen op de weegschaal, kleinere kledingsmaat en minder vetten...toch? Ja inderdaad, maar het is zoveel meer dan dat. Vermageren of afslanken heeft een veel bredere betekenis dan alleen dat. Er is nog een veel grotere factor die vermageren betekenis geeft.

Ik noem het " MENTALE" kilo's.

Reeds 8 jaar ben ik actief in de afslanksector en heb ik veel dames en heren geholpen met fenomenale transformaties. Gaande van - 10 kg tem 50 kg minder. En laat me hier heel duidelijk zijn, het gaat hier over vermageren van vet en niet over het verlies van spieren ( een groot verschil) Want vermageren moet je goed en juist doen. 

Maar waar ik het vooral wil over hebben is wat vermageren mentaal voor je doet. Klanten komen binnen en willen graag het cijfer op de weegschaal zien veranderen en daar zijn ze al blij mee als dat zou gebeuren. Maar dat is echt niets vergeleken met wat je er nog bijkrijgt. Ik som graag even mijn ervaring op.

- Een mooier lichaam

- Een mooi cijfer op de weegschaal

- Een gezond lichaam

- Een gezonde geest 

- Een goede focus

- Een mentale boost

- Veel energie

- Veel meer zelfvertrouwen 

- Minder lichamelijke kwaaltjes, meestal gepaard met het weglaten van medicatie

- Zelfs ook een verbeterde bestaande relatie of een nieuwe relatie

- Betere werkprestaties

- Meer zin in... ( alles eigenlijk)

En er is nog veel meer, teveel om allemaal op te sommen. 

Vermageren is niet zomaar een maatje minder. Het is een heel nieuw leven, een start om het beter te doen en om een fantastisch en gelukkig leven op te bouwen. En uiteraard komt na het vermageren, het behouden. Maar met zoveel nieuwe stimulansen is dit werkwoord zeker geen obstakel meer.

Twijfel niet om het woord "vermageren" even van een andere kant te bekijken en te gaan, op een gezonde manier, wat voor jou een ideaal gewicht is.

Vragen staat vrij en wil je hulp dan hoor ik het graag!


Marleen

0032478.999.005

Geplaatst op aug 20, 2018

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005