Ervaringen


Rani

Als je me 8 maanden geleden had gevraagd hoe het met me ging, had je waarschijnlijk een gelogen "alles gaat goed" van me gekregen. Ik voelde me slecht in men vel, die extra kilo's hadden invloed op elk deel van men leven. Die kilo's die moesten er terug af, maar ik had geen zin in een tweede mislukt dieet. Gelukkig was er Restart! Ik heb ervoor gekozen om mijn volledige levensstijl aan te passen en ik ben mezelf nog steeds dankbaar voor die keuze. 

De start was allesbehalve gemakkelijk, maar moeilijk gaat ook. Detoxen en examens? YES WE CAN! 

De punten vielen mee en de kilo's die begonnen te vliegen. Dit maakte het gemakkelijk om vol te houden, nu ja veel volhouden was er sindsdien niet meer aan. Mijn levensstijl heeft zich aangepast.

Rani
Tom

Tom

Ik ben Tom en worstel al sinds mijn tienerjaren met mijn gewicht. Ook gezond eten was niet mijn prioriteit en snel ging ik wekelijks regelmatig junk foodkwam ik in contact met Restart. Ik dacht nu of nooit en ben zo tot bij Marleen geraakt. Ik was ook iemand die heel onregelmatig at en niet veel zelf kookte maar dat heb ik allemaal via Restart kunnen invullen in mijn planning. Ik maak nu steeds mijn wekelijkse planning op, ben georganiseerd en eet de juiste voeding. Ik voel me veel energieker en ga nu zelfs al een 4 keer per week lopen. De weegschaal stond op 125 kg op 29 augustus 2016 en nu 23

Sandra

Ik heb ervoor gekozen om mijn volledige levensstijl aan te passen en ik ben mezelf nog steeds dankbaar voor die keuze. De start was allesbehalve gemakkelijk, maar moeilijk gaat ook. Detoxen en examens? YES WE CAN! De punten vielen mee en de kilo's die begonnen te vliegen. Dit maakte het gemakkelijk om vol te houden, nu ja veel volhouden was er sindsdien niet meer aan. Mijn levensstijl heeft zich aangepast en op een paar dingen na eet ik wat ik ervoor at en zo bleven de kilo's eraf vliegen. Het was

Sandra

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005