Verzendkosten

België: Bij een bestelling boven de €150,00 berekenen wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag berekenen wij € 8,90.

Nederland: Bij een bestelling boven de € 200, berekenen wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag bereken wij €9,50.

Levertijd

Producten worden, indien voor 15.00u worden binnen de 24u verzonden. De verzending gaat via DPD en normaliter kun je 1-2 dagen later de bestelling verwachten. 

Retourneren

Retourneren kan altijd binnen de 7 dagen. Het product moet in orginele staat worden retour gezonden. Wij merken dat er weinig retourzendingen zijn. Daarom sturen wij niet automatisch een retourformulier mee. Wil je toch retourneren, neem dan contact met ons op. De retourkosten komen voor je eigen rekening.

Verkeerde producten ontvangen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook wij kunnen een verkeerd product opsturen. Klopt je bestelling niet neem dan contact met ons op. Wij sturen de juiste producten dan zo spoedig mogelijk naar je toe.

Het product is niet goed aangekomen

Is je bestelling niet goed aangekomen, zijn bijvoorbeeld de ampullen gebroken. Neem dan contact met ons op ( graag ook fotomateriaal) en wij sturen nieuwe producten op.

 

Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005