Restart à la Carte


Restart a la Carte is een voedingsplan voor de levensgenieter. Niet iedereen is klaar om de transformatie aan te gaan of kan omwille van drukte en/of zakelijke verantwoordelijkheden niet de striktheid inbrengen om dit te verwezelijken. Daarom is er een plan gerealiseerd waar je toch kan afslanken en de restaurantbezoekjes kan gaan combineren met gezonde eet- en bewegingsmomenten, zodanig er mooie resultaten kunnen behaald worden en je je ideale gewicht kan bereiken en behouden. Om zo een mooie balans te vinden tussen jouw ideale lichaam en je drukke leefpatroon. Een plan waarmee je zal afslanken maar toch wel je gewoontes kan blijven toepassen.

Een uitgekiemd plan met uitleg, recepten en een energetisch voedingssupplement en indien gewenst ook een Restartcoach in je buurt om te helpen jouw doel te bereiken.

Vind een coach in je buurt


Hoe ziet zo een Restart à la carte plan eruit?


In het Restart à la Carte boekje ga je weekplanningen vinden die jou gaan leren hoe je restaurant- en sociale bezoekjes kan gaan compenseren. De eerste week is een iets striktere planning waar je je lichaam rust gaat geven en detoxen zodat je vetverbranding een boost kan krijgen ( deze fase kan je naar eigen wil zolang doen als je de ampullen inneemt, zonder ampullen geen strikte fase). Vanaf week 2 kan je restaurant- en sociale bezoeken met een glaasje gaan combineren.

We gaan wel een aantal cruciale ingrediënten gaan elimineren die je lichaam overbelasten en die je perfect kan weglaten zonder het gevoel te hebben dat je niet kan genieten. Vervangbare ingrediënten maar wel cruciaal in het leren behouden van je ideale gewicht.

Iedereen heeft structuur nodig en dat is wat Restart à la Carte jou gaat leren. Voor ieder zondig moment komt er een "goedmaak"moment. Het is nemen en geven en zo go je een mooie balans maken die leefbaar is voor jouw sociaal leven en voor je lichaam. Want dat is toch wat iedereen wil? Er goed uitzien, heel veel energie hebben en terwijl zalig kunnen genieten.

Kortom, Restart à la Carte is een plan dat jou bewuster gaat leren omgaan met voeding en je gaat leren hoe je toch perfect kan genieten en je kan afslanken en je gewicht behouden.

Wees eerlijk...je kan alleen maar winnen met Restart à la Carte.


Welke formule kies je in de shop?


Druk hieronder op "Bestel Restart à la Carte" en ja gaat 4 formules tegenkomen. Nu let op... Wat het afslanken in gewicht betreft kan dit echt afhangen van persoon tot persoon en van hoe goed je de planning volgt en hoelang je de strikte fase volgt. Eendert welke formule je kiest, de structuur die je inbouwt gaat sowieso al een immense verandering brengen.

Formule 1: 12 ampullen is een restart van ongeveer een aantal kilo's en dient vooral om even die paar kilo's overgewicht weg te werken en meer energie te krijgen.

Formule 2: 24 ampullen is een restart van een 3-6 kilo's de eerste weken en massa's energie. Je kan hier de striktere fase verlengen tot 3 weken.

Formule 3: 36 ampullen is een restart voor mensen die toch wel naar een 10 kg willen gaan en hier raden we echt aan om de striktere fase een 3-4 weken te doen.

Formule 4 : 48 ampullen is een zelfde Restart als formule 3 maar voor nog iets meer gewichtsverlies of een formule waar je samen met je geliefde of vriendin kan Restarten à la Carte.

Bestel Restart à la Carte

Het voedingssupplement.

Het voedingssupplement bestaat uit ampullen die je tijdens het begin van de kuur gaan ondersteunen. Het gaat ook voorkomen dat het structurele vet, bv het vet dat in de spieren zit zoals wangvet, niet gaat verdwijnen en dat het overtollige vet ( benen en buik) dubbel zo snel gaat verdwijnen. Het gaat ook je honger afremmen en je lichaam in balans brengen. De basis van de ampul bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedistilleerd water en door middel van geavanceerde apparatuur worden aan deze basisvloeistof frequenties toegevoegd. Gedigitaliseerde werkzame stoffen van orthomoleculaire middelen en kruiden.

Het voedingssupplement heeft een functie die terugkoppelt naar de hypothalamus. Het regelcentrum van de hersenen, dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt, zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Met gevolg dat je sneller resultaat kan behalen en behouden.Hoe gebruik je de ampul?

  • Neem elke dag net na het opstaan 1 ampul
  • Tik de vloeistof uit het dopje en breek het dopje af.
  • Druk de pipet in, plaats deze in de ampul en zuig de vloeistof op.
  • Hou de pipet onder de tong en duw de vloeistof eruit.
  • Hou de vloeistof 1 minuut onder de tong en slik door.
  • Drink of eet niets voor of na de ampul gedurende 15 minuten (ook geen tanden poetsen).
  • Bewaar de ampul niet in de koelkast of naast de magnetron.


Contacteer ons

Wil je graag meer info over Restart voor jezelf of heb je interesse om Restart aan te bieden in je zaak? Aarzel niet ons te contacteren. Noteer hieronder je naam, email en boodschap.

Body in Style BVBA
Plantinkaai 20/401
Antwerpen 2000

0032-478-999005